Om Marcus

Jag har sedan en tidig ålder fantiserat och tänkt mycket. Jag skrev min första teaterpjäs redan som tioåring men det var först på gymnasiet som jag bestämde mig för att verkligen bli författare. Även om jag senare utbildade mig till ekonom så har drömmen och strävan att bli författare bara växt sig starkare sedan dess. Att skriva är för mig lika mycket en passion, jag måste göra det helt enkelt, måste få utlopp för mina fantasier.

Jag föddes i Enhörna utanför Södertälje 1987. Jag har pluggat i Umeå, Beijing, Kalifornien och Colorado, och har åkt sex dagar på Transsibiriska järnvägen mellan Moskva och Beijing. Utöver min civilekonomexamen har jag pluggat litteratur och språk.

Att läsa och resa har inspirerat mig till att skriva mer. För 3 år sedan släppte jag allt och satte mig ned vid mitt skrivbord i min och min sambos lägenhet på Lilla Essingen för att skriva en bok. I ett litet hörn av världen blev resultatet.

Kontakta mig  gärna om du vill veta mer om mig och mitt skrivande, eller om du vill att jag ska komma till ditt bibliotek, din bokhandel eller din bokklubb och berätta mer!

Pressbild Marcus Palm